Flashpoint etsii korvaajaa FunPlus Phoenixille

Posted on: 26 maaliskuun, 2020, by :

Flashpoint etsii parhaillaan korvaajaa Tanskalaiselle FunPlus Phoenix -joukkueelle, joka pelasi sarjan ensimmäisessä vaiheessa.

Aikaisemmin keskiviikkona Casper ”cadiaN” Møller paljasti Twitterissä lentävänsä takaisin Tanskaan. He vahvistivat että Heroicin ja FunPlus Phoenixin väliset neuvottelut kuihtuivat Patrick ”es3tag” Hansenin suostuessaan liittymään Astralikseen 1. heinäkuuta.

Flashpointista jää siis yksi joukkue puuttumaan ennen vaihetta 2, jonka on määrä alkaa perjantaina klo 19.00.

Aivan kuten avausvaiheessa, 12 kilpailevaa joukkuetta jaetaan kolmeen ryhmään, jolloin kaikki ottelut pelataan paras kolmesta muodossa. Flashpoint-edustaja on ilmoittanut, että Tanskan joukkueelle odotetaan korvaajaa ennen ryhmien valintoja torstaina klo 21.00.

FunPlus Phoenix ei saanut Flashpointin ensimmäisessä vaiheessa ainuttakaan pistettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *